Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Antoni Noguera, cap de llista de MÉS per Palma per a les eleccions 2019

Amb un 92,5% dels vots Noguera rep el suport per revalidar la batlia de Palma

Continua el recompte de la resta de candidatures que conformaran l’equip

Palma, 11 de novembre de 2018. – Comença a configurar-se la llista de candidats i candidates de MÉS per Palma per a l’Ajuntament de Palma a les eleccions 2019. Antoni Noguera, actual batle de la ciutat, ha rebut el suport de 92,5% dels vots per revalidar la batlia i el projecte transformador que just acaba de començar a Palma.

En aquest cas, es tractava de l’únic candidat presentat per encapçalar la llista. Durant tot el matí se n’ha fet el recompte i, ara, es prossegueix amb la tasca per determinar l’equip que conformarà la llista de MÉS per Palma. Cal recordar que són 33 els candidats a Primàries: 19 són homes, 14 dones, i del total, 7 són persones independents que provenen dels moviments socials.

S’han emès un total de 750 vots a les eleccions Primàries a cap de llista de la candidatura de MÉS per Palma, dels quals 694 han estat favorables a l’actual batle de Palma, 20 en contra, 8 blancs i 1 abstenció.

Dels 750 vots, 338 han estat presencials al col·legi electoral del carrer de Joan Alcover, 49 han estat presencials al col·legi electoral de Sant Jordi i 363 s’han realitzat mitjançant vot telemàtic.

 

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email