Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Incorporam una nova zona verda per a Palma, el Parc Llaüt

L’Ajuntament de Palma ha signat l’acta de recepció del parc de Llaüt, de més de 10.000 metres quadrats de zona verda per a l’oci i el passeig del veïnat a s’Arenal.

“El compromís és que Palma sigui una ciutat més verda”, ha assegurat el batle Antoni Noguera.

Un nou pulmó verd de quatre mil metres quadrats de pins i també una zona de pícnic amb taules i bancs de fust i una àrea de jocs infantils per a infants d’entre dos i sis anys. A més, també s’hi ha fet tota una sèrie de camins accessibles perquè s’hi pugui passejar amb cotxets d’infants i també per a persones de mobilitat reduïda.

Es tracta d’un exemple més de l’important esforç que s’ha fet durant aquesta legislatura per renovar la imatge de la Platja de Palma. Està previst al Projecte de Reforma Integral de la Platja de Palma, i la seva execució es contempla al conveni subscrit entre Inversions Llaüt S.L. i el Consorci de Platja de Palma, on la promotora que va fer la urbanització s’encarregarà del seu manteniment i vigilància durant els pròxims quatre anys.

El nostre compromís és millorar l’espai públic de la Platja de Palma. Actualment tenim damunt la taula els projectes de remodelació de la plaça dels Nins, les obres del qual podrien licitar els mesos vinents, la intervenció al torrent dels Jueus, la renovació de l’enllumenat, de les voreres i dels carrers.

El parc, situat a la Platja de Palma entre el carrer de Llaüt i el dels Trobadors, té accés pels dos carrers i ja està obert a la ciutadania. L’horari d’obertura variarà segons l’estació.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email