Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Resultat de les Primàries de MÉS per Palma

MÉS per Mallorca va celebrar, ahir diumenge dia 11 de novembre, l’acte de proclamació dels resultats de les Primàries per guanyar les eleccions de 2019.

Pel que fa als resultats de MÉS per Palma, Antoni Noguera és qui ha rebut un suport total per tornar a repetir al capdavant de la batlia de Palma. Noguera continuarà el seu projecte de fer una Palma verda, sostenible i més justa amb l’actual tinenta de batlesa, Neus Truyol i amb la resta de persones amb la qual es presentarà per guanyar les eleccions el 2019. “És un equip que ve avalat per la força de la gent”, ha assenyalat. L’actual batle de Palma també ha destacat que “MÉS és una cooperativa política amb molta gent compromesa amb aquest projecte obert i transformador”.

Consulta el resultats de les Primàries llista MÉS per Palma

Adjuntam els documents del procés de Primàries de MÉS per Palma:

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email