Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

PalmaActiva contractarà 26 joves durant 12 mesos en el marc del programa “Palma Joves Qualificats 2018”

El projecte compta amb la participació del SOIB i amb el cofinançament del Servei Públic d’Ocupació Estatal (SEPE) i del Fons Social Europeu (FSE)

Palma, 14 de novembre de 2018. – El batle de Palma Antoni Noguera, la regidora de Turisme, Comerç i Treball Joana Maria Adrover i el conseller de Treball, Comerç i Indústria Iago Negueruela han donat avui la benvinguda a les 26 persones treballadores que ha contractat PalmaActiva mitjançant el programa “Palma Joves Qualificats 2018”. El programa “SOIB Jove – Qualificats Entitats Locals 2018” està cofinançat pel Fons Social Europeu amb càrrec al Programa Operatiu d’Ocupació Juvenil 2014-2020 i de la Iniciativa d’Ocupació Juvenil, i amb Fons de Conferència Sectorial. El pressupost del projecte és de 779.542,48 euros. 

Aquesta iniciativa del SOIB, i que coordina PalmaActiva a l’Ajuntament de Palma, dóna una oportunitat laboral a persones amb titulació universitària o formació professional de grau superior. A més de la titulació, per participar al programa s’ha de tenir entre 18 i 29 anys i estar inscrit al Sistema Nacional de Garantia Juvenil.

Aquests 26 joves tindran un contracte de pràctiques a jornada completa.

Algunes de les feines que es faran gràcies a aquest programa són:
  • Fer campanyes d’educació ambiental a centres educatius.
  • Fer feina per crear un observatori turístic de Palma.
  • Programar una nova fase de la campanya “No i punt”.
  • Estudiar situacions en què es detecten possibles casos de la síndrome de Diògenes.
  • Controlar el desenvolupament d’espècies autòctones i endèmiques al bosc de Bellver, Son Quint i Es Carnatge.
  • Fer feina a la campanya de subvencions per al petit comerç.
  • Impulsar la segona edició del projecte “Comerç i Escola”.
  • Fer una diagnosi dels habitatges gestionats pel Patronat Municipal de l’Habitatge i de Rehabilitació de Barris.
  • Realitzar un inventari dels equips Industrials de l’IME:

El batle de Palma Antoni Noguera s’ha adreçat als joves afirmant que durant la crisi molts joves varen haver de sortir fora per a trobar feina: “És una pena que Palma perdés persones joves i molt ben preparades; aquesta legislatura la situació s’ha revertit”. El primer edil ha afegit que Palma és una ciutat d’oportunitats i ha dit als joves participants: “Sou el present i futur de la ciutat, que pugueu participar en aquesta experiència col·lectiva que és la nostra ciutat serà beneficiós per a tothom”.

 

S’ha agraït que des del SOIB es duguin a terme aquests programes socials, als quals s’està adherint PalmaActiva perquè són molts beneficiosos per a la ciutadania. Aquesta és la tercera edició de SOIB Joves Qualificats, repetim perquè és un programa que és útil per a l’Ajuntament i per a les persones que viuen a Palma.

Durant la benvinguda a les persones participants, el conseller Iago Negueruela ha destacat el valor afegit que suposa per a les entitats participants al programa SOIB Jove Qualificats la incorporació de joves que han obtingut les seves titulacions recentment, ja que aporten coneixements actualitzats als projectes en els quals treballaran. Negueruela ha afirmat que hi ha més de 250 joves beneficiaris a aquesta convocatòria de SOIB Jove – Qualificats Entitats Locals 2018, i un total de 1.026 des de 2016.

 

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email