Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Palma Creativa

Transformam Palma des de la cultura amb noves infraestructures culturals com Can Ribas, el nou centre de circ a La Soledat o l’antiga presó. Impulsam el Museu d’Història de Palma amb la rehabilitació de les Torres del Temple i l’obertura de Can Balaguer i el Castell de Bellver.

Recuperam la memòria de la nostra ciutat amb espais com Can Balaguer, que ens permet interpretar la seva història apropant el passat als ciutadans amb exposicions com la del jaciment de Sa Galera.

Treballam per una cultura inclusiva i participativa oferint una programació millor, més completa i descentralitzada, arribant a més barris i pobles. La nova temporada de Folk You! al Xesc Forteza, festivals com The Landing, Mediterrània, Còmic Nostrum o Palma amb dansa en són una mostra.

L’objectiu que tenim amb #PalmaCreativa és facilitar espais i entorns d’intercanvi, fer arribar la creativitat dels artistes a la ciutadania, mostrar l’art i la cultura d’arrel, moderna i de fusió… Creim en la cultura com a eix transformador! 

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email