Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

MÉS per Palma amplia el projecte de transformació de la ciutat

A més dels independents presentats a les Primàries, Esquerra Republicana es suma al projecte

Palma, divendres 16 de novembre de 2018.- MÉS per Palma aposta per fer del projecte transformador de MÉS per Palma, el més ampli i transversal possible. Pel que fa a les Primàries, celebrades el passat dissabte 10 de novembre, es varen presentar un total de 33 candidatures on 1 de cada 4 era independent, una aposta per a la pluralitat del projecte. Es tracta d’un procés que no acaba a aquí, ja que seguim treballant perquè cada dia sigui més ampli.

Així, l’assemblea de MÉS per Palma i la secció local de Palma d’Esquerra Republicana han arribat a un acord on Esquerra ocuparà el lloc 10 o 11 (depenent de si és home o dona) de la llista electoral de MÉS per Palma. Cal recordar que la llista electoral de MÉS és paritària. Ambdues assemblees locals ho han aprovat per unanimitat.

Es tracta d’un acord que, juntament amb la diversitat de candidatures elegides a les Primàries fan, de la llista electoral de MÉS per Palma, una llista diversa, plural, oberta i paritària. Una llista que aposta per a la continuació de les polítiques progressistes i transformadores que s’han iniciat a l’Ajuntament de Palma.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email