Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Minut de silenci contra la violència masclista

Palma, 19 de novembre de 2018. – L’Ajuntament de Palma ha convocat avui a les 12 hores un minut de silencia per a condemnar l’assassinat masclista de Sacramento Roca. A l’acte han assistit el batle de Palma, Antoni Noguera, representants de l’equip de govern i de tots els grups polítics municipals, a més de personal del consistori i ciutadans i ciutadanes que s’han volgut sumar a aquesta mostra pública de rebuig davant aquest assassinat masclista.

El batle de Palma ha llançat un “missatge d’unitat contra la violència masclista, una xacra que no ha de tenir cabuda a la nostra societat”. També ha destacat la importància de “seguir apostant per polítiques d’igualtat, educació i prevenció”, perquè fets com a aquest no es tornin a repetir.

L’Ajuntament de Palma ha activat el protocol municipal en cas de violència masclista, i s’ha posat a disposició de la família, en coordinació amb l’IB Dona.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email