Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

La línia 3 de l’EMT ja arriba al Pla de Na Tesa

L’ampliació de la línia té una freqüència d’una hora i tres noves aturades dins Marratxí

Els batles de Palma i de Marratxí i membres d’ambdues corporacions han fet avui el nou trajecte

Palma, 20 de novembre de 2018. – Des d’avui, la línia 3 de l’Empresa Municipal de Transports de Palma (EMT) arriba al Pla de Na Tesa. El batle de Palma, Antoni Noguera, i el batle de Marratxí, Joan Francesc Canyelles, han fet el trajecte que enllaça Son Bonet amb el Pla de Na Tesa acompanyats del gerent de l’EMT, Mateu Marcús, i els tinents de batle de Marratxí Miquel Cabot i Antoni Mangiova, a més d’altres representants d’ambdues corporacions.

La línia 3, que fins ara enllaçava Illetes amb el Pont d’Inca, té tres aturades més dins Marratxí i finalitza al Pla de Na Tesa, al bucle que formen els carrers Mestral, Son Alegre i Vicens Mates. La freqüència és d’una hora, millorant el servei de transport públic que existeix al municipi, que només està atès per una línia interurbana. D’aquesta manera, un de cada sis autobusos que habitualment fan el recorregut ja arriben fins al Pla de Na Tesa. La primera sortida des del Pla de Na Tesa serà a les 7.05 i la darrera, a les 21.15 hores.

Amb aquesta ampliació, la línia s’ha perllongat en 2,25 quilòmetres. Les noves aturades es troben en sentit Pla de Na Tesa al baixador de SFM del Pont d’Inca Nou, a la rotonda que enllaça la Ma 13A amb la Ma-3013 i al carrer Dragonera. En sentit Palma, surt del carrer Mestral i s’atura al carrer Formentera i al baixador de SFM del Pont d’Inca Nou.

 

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email