Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

L’Ajuntament invertirà 760 mil euros en la millora de l’espai urbà públic dels habitatges socials del Camp Redó

És una prioritat de l’equip de govern resoldre la situació dels espais urbans públics més degradats

Enllaç documentació projecte: https://disc.palmademallorca.es/public/d12e46

Palma, 20 de novembre de 2018.- S’ha presentat avui el projecte de millora de l’espai urbà en els vials públics i espais lliures públics dels habitatges socials de la barriada del Camp Redó.

Aquest projecte forma part del que afectarà a tota la barriada, des de s’Escorxador fins a aquest àmbit dels habitatges socials, i té l’objectiu de millorar la qualitat de diferents espais de la barriada, millorant l’accessibilitat i la regeneració, cohesió i interconnexió de la xarxa urbana d’itineraris de vianants. Es comença a la zona dels habitatges socials perquè és una prioritat de l’equip de govern resoldre la situació dels espais urbans públics més degradats.

El pressupost de l’actuació serà de 760 mil euros i les obres podrien començar a partir de febrer, una vegada s’hagin licitat, amb un període d’execució de 5 mesos. El projecte afectarà una superfície d’uns 6.200 metres quadrats.

A la zona dels habitatges socials hi ha prevista la reurbanització integral dels vials i espais lliures que siguin de domini públic. S’actuarà a voreres, enllumenat i si fos necessari al clavegueram i s’incorporaran recursos de disseny gràfic per tal de donar un valor afegit i qualificar els espais.

L’arquitecte Victòria Fiol, autora del projecte, ha explicat que els carrers tendran una plataforma única i s’instal·laran uns plafons de formigó pintat al davant de les portes d’accés als blocs com a element personalitzador de cada edifici.

“També, està pensat com a un espai on sigui possible accedir directament al carrer, sense cotxes aparcats al davant, on es pugui sortir amb una cadira, una taula i trobar-se amb veïns i amics” ha afirmat Fiol. L’enllumenat dels carrers serà central.

 

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email