Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Cort finançarà amb 500.000 euros la gespa i il·luminació LED en la rehabilitació de l’Estadi Balear

Aquesta aportació es fa amb un criteri d’igualtat amb la resta de clubs de Palma

L’IME ja treballa per canviar progressivament la gespa i il·luminació dels altres camps de futbol de Ciutat

Palma 21 de novembre de 2018. – L’Ajuntament de Palma finançarà mitjançant una subvenció de 500.000 euros la renovació de la gespa i de la il·luminació de l’Estadi Balear. Mitjançant un conveni amb la Fundació Atlètic Balears, Cort es compromet a fer-se càrrec de la nova gespa i la futura il·luminació, amb tecnologia LED de baix consum. Aquestes millores es realitzaran dins el projecte de rehabilitació del camp que té previst l’Atlètic Balears al seu emblemàtic camp.

Aquests 500.000 euros es finançaran amb fons procedents de Llei de Capitalitat 2018. Precisament el darrer Consell Rector de l’Institut Municipal de l’Esport (IME) va aprovar una modificació de crèdit extraordinària per fer possible aquest projecte.

La propera passa, el conveni entre Cort i la Fundació Atlètic Balears per a la concessió directa de la subvenció, se signarà a principis de 2019, per part del batle, Antoni Noguera, i Ingo Volckmann, en representació de la Fundació.

El conveni amb la Fundació Atlètic Balears recollirà que el foment de la rehabilitació de l’estadi potenciarà l’esport base, un impuls transformador de la qualitat de vida dels barris limítrofs de Rafal Vell, Rafal Nou, El Viver, Son Fortesa, Son Canals, Ca Capes i la Soledat.

La voluntat de l’Ajuntament és aplicar el criteri d’igualtat com ha fet amb la resta de clubs de futbol de la ciutat, amb un sentit de proporcionalitat, i amb l’objectiu d’impulsar l’esport base. Així, l’Institut Municipal de l’Esport ha instal·lat gespa i nova il·luminació a l’Antoniana, (que va ser el primer camp d’Espanya amateur amb llum LED) i ja té finançament necessari per a implantar el mateix model al camp de Verge de Lluc.

A més, l’IME ja treballa per canviar progressivament en els pròxims anys la gespa i il·luminació dels altres camps de futbol de Palma, amb una estimació global d’inversió de 6 milions d’euros, seguint el mateix model d’instal·lar gespa de darrera generació i enllumenat de tecnologia LED, accessibilitat completa i adequació dels sistemes de reg.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email