Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

L’Ajuntament realitza obres de millora a diferents punts del Centre de cara a les festes de Nadal

Noguera: “Feim un esforç especial per a reparar tot el que està en mal estat i deixar el Centre preparat per a tota la gent que hi viu o el visita”

Les obres formen part del nou contracte de vialitat que ens permetrà millorar l’accessibilitat i dignificar la ciutat

Palma, 22 de novembre de 2018. – El batle de Palma, Antoni Noguera, i el regidor d’Infraestructures i Accessibilitat han visitat avui les obres de manteniment de paviment i voravies que s’estan realitzant en el Centre de la ciutat.

Amb aquestes obres tendrem el Centre renovat i preparat per a tota la gent que s’apropa per celebrar aquestes dates nadalenques i per comprar en el petit comerç.

El batle de Palma, Antoni Noguera, també ha destacat que “cada vegada ve més gent a Palma, cada vegada és més desitjada i el Centre cada vegada és més visitat”.

Les obres a diferents indrets del Centre van començar el passat 5 de novembre i es perllongaran fins al pròxim 5 de desembre.

Els treballs que es duen a terme són:

  • A la plaça de Cort, reparació del paviment en mal estat, desperfectes de les pedres de la plaça i llambordes de la calçada. A més, repàs de la pissarra.
  • A la plaça d’Espanya, reparació de les lloses de pissarra trencades i aixecades i del paviment en mal estat i altres desperfectes.
  • A la Rambla, reparació dels desperfectes a la zona central del passeig i repàs del paviment.
  • En el Born, reparació de desperfectes a la zona central i repàs del paviment.
  • A la via de Roma, reparació de desperfectes a la zona central i repàs del paviment.
  • En el carrer dels Oms, reparació de lloses del carrer trencades, enfonsades o que es mouen.
  • En el carrer del Sindicat, reparació de lloses i llambordes del carrer trencades, enfonsades o que es mouen.
  • En el carrer de Sant Miquel, reparació de lloses i llambordes del carrer trencades, enfonsades o que es mouen.
  • A la plaça de l’Olivar, reparació de desperfectes a la zona de la plaça.

Aquestes obres s’emmarquen dins del nou contracte de vialitat amb el que es destinaran 9,8 milions d’euros els pròxims dos anys, el que suposa un increment de la dotació d’un 45% respecte al contracte anterior. Per a la zona de Ponent-Centre hi ha prevista una inversió de 2 milions d’euros.

El nou contracte ens permetrà millorar les voravies, millorar l’accessibilitat i fer un full de ruta per a millorar totes les voreres de la
ciutat d’aquí a sis-vuit anys, renovar l’asfaltat en un any i mig i complir així amb un dels nostres objectius que era millorar l’accessibilitat i dignificar la ciutat.

Per la seva banda, el batle ha defensat que “aquesta inversió vol dir que cuidam més Palma” i ha afegit que “és evident que per aquestes dates el Centre té un impacte especial i hi ha llocs emblemàtics on fem un esforç especial per a reparar tot el que està en mal estat i deixar-ho preparat per a tota la gent que hi viu o el visita”.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email