Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

El TSJ de les Illes Balears ratifica la no adjudicació del Palau de Congressos a Barceló

La sentència torna a donar la raó a l’Ajuntament i queda molt clar que la decisió presa a principis de legislatura va ser la correcta

Busquets: “Mostra la feina ben feta i el nostre compromís de defensar el que creiem més just per a la ciutadania”

Noguera: “Avui és la victòria de la legalitat i de l’interès públic, hem millorat la gestió, generant un valor afegit per a la ciutat”

Palma, 23 de novembre de 2018.- El Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears ha emès sentència favorable a l’Ajuntament de Palma en relació a la no ratificació de l’adjudicació de la gestió de Palau de Congressos a Barceló Eventos Empresariales S.L.. Segons l’alt tribunal, la decisió que es va prendre descansa en poderoses raons d’interès públic i de legalitat ordinària.

Els detalls de la sentència del TSJIB han estat comunicats aquest matí per la presidenta del consell d’administració de Palau de Congressos, i regidora de Turisme, Comerç i Treball, Joana Maria Adrover, i valorada pel batle de Palma, Antoni Noguera, i la vicepresidenta del Govern i consellera d’Innovació, Recerca i Turisme, Isabel M. Busquets. A la trobada amb els mitjans també hi ha estat presents el secretari general de la Conselleria d’Innovació, Recerca i Turisme, i el gerent de Palau de Congressos de Palma.

La sentència torna a donar la raó a l’Ajuntament en el plantejament de no ratificar l’adjudicació. Queda molt clar que la decisió presa a principis de legislatura va ser la correcta.

El TSJIB desestima íntegrament el recurs interposat per Barceló contra la sentència del Jutjat Contenciós Administratiu núm. 1 de Palma que desestimava el contenciós de Barceló contra l’acord de la Junta de Govern de
l’Ajuntament de 5 de novembre de 2015 de no adjudicar el Palau de Congressos de Palma.

Busquets s’ha mostrat satisfeta amb la sentència, i ha defensat que mostra la feina ben feta i el nostre compromís de defensar el que creiem més just per a la ciutadania.

La consellera ha explicat que ens vam trobar un acord que es va prendre just abans de les eleccions i sense estar ratificat per tots els organismes que preveu la legislació i ha afirmat que la sentència és molt clara i avala la gestió que s’ha fet del Palau aquesta legislatura.

El batle també ha defensat que avui és la victòria de la legalitat i de l’interès públic, i ha recordat que la legislatura passada ja vam defensar que els plecs eren dubtosos. Noguera ha afirmat que l’esquerra ha millorat molt la gestió d’aquesta infraestructura, generant un valor afegit per a la ciutat i si no hi hagués hagut la reversió de l’adjudicació, aprovada la legislatura passada, la ciutat hauria perdut molt i molts de doblers.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email