Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

L’EMT millora els cap de setmana l’horari de cinc línies

L’empresa municipal ha millorat les freqüències els diumenges i festius de les línies 5, 7, 8 i 46 i les línies 8 i 10 amplien el seu horari els dissabtes

Les modificacions donen resposta a demandes veïnals i venen avalades per estudis tècnics

Els diumenges d’obertura comercial les línies 5, 7 i 8 es reforçaran destinant-hi autobusos articulats

Palma, 23 de novembre de 2018. – L’Empresa Municipal de Transports de Palma (EMT) ha posat en marxa un paquet de mesures que afecten cinc línies. Així, ha millorat les freqüències de quatre línies i ha perllongat l’horari de dues més. Aquestes actuacions s’han fet per donar resposta a peticions dels veïnats i després d’estudis tècnics de demanda ciutadana que han avalat les modificacions. Els canvis es concentren en els caps de setmana i en els festius.

D’aquesta manera, s’ha augmentat la freqüència de quatre línies els diumenges i festius. Es tracta de les línies 5 (Es Rafal Nou – Son Dureta), que passa de 20/25 minuts a 18 minuts, una disminució del 28 per cent; la línia 7 (Son Rapinya – Son Gotleu), que baixa dels 30 als 20 minuts, una davallada del 33 per cent; la línia 8 (Son Roca), que baixa dels 20 als 15 minuts, un 25 per cent manco, i la línia 46 (Gènova – Sant Agustí), que passa dels 20 als 18 minuts, un 10 per cent menys. A més, els diumenges i festius d’obertura comercial es reforçaran les línies 5, 7 i 8 destinant-hi vehicles de màxima capacitat, els autobusos articulats.

Pel que fa als dissabtes, s’ha ampliat l’horari de dues rutes. Així, la línia 8 augmenta el seu servei una hora i mitja i, en lloc d’acabar a les 22.30 hores, acabarà a les 0.00. La línia 10 (Son Cladera – s’Indioteria) també allarga el seu horari fins a fer-ho coincidir amb la línia nocturna del NitBus N3, ja que fins ara hi havia dues hores sense cobertura en aquest trajecte. Amb aquest canvi, la línia 10 enllaçarà directament amb la N3, que comença sobre la mitjanit.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email