Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Aprovat de forma inicial el pressupost de 2019 que consolida el projecte més social dels últims 7 anys

Els comptes municipals sumen un total 417.251.000 euros

La despesa social s’incrementa un 2 per cent respecte als comptes del 2018 i s’apropen als 68 milions d’euros

Palma, 26 de novembre de 2018. – El Ple de l’Ajuntament de Palma ha aprovat avui de forma inicial el Projecte de Pressupost de l’Ajuntament per a 2019 amb un import total de 417.251.000 euros. La dotació econòmica per a l’any que ve baixa 0,18 per cent respecte al pressupost actual, 744.700 euros respecte a l’exercici anterior.

Tot i que el pressupost es manté en les mateixes xifres que l’any passat, les partides socials augmenten un 2% i s’apropen als 68 milions d’euros d’inversió: l’àrea de Benestar s’incrementa un 1,3%, l’àrea d’educació augmenta un 0,8%, ocupació un 1,5%, habitatge un 6% i igualtat, joventut i drets cívics un 2,9%.

El pressupost marca la consolidació dels comptes municipals més socials dels últims set anys. S’ha fet un esforç important per traslladar a la realitat social de la ciutat els objectius de l’equip de govern i oferir així una atenció ciutadana de qualitat, uns serveis públics justos i garantir la igualtat d’oportunitats a totes les persones, augmentant un 50% la inversió per al manteniment dels barris.

En relació als pressupostos participatius, les àrees que executaran les propostes ja aprovades tenen en les seves partides els doblers assignats. De cara al 2019, el compromís d’inversió es manté en 1,5 milions d’euros, que la ciutadania podrà escollir durant l’any i que s’assignaran el 2020 a cada àrea executora.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email