Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

S’inicia la licitació de les obres de demolició del Zhivago

La contractació de les obres s’ha penjat al perfil del contractant i tenen un pressupost de 48.317 euros

El projecte s’inclou dins del Pla Litoral Ponent que compta amb finançament dels fons europeus FEDER

Palma, 27 de novembre de 2018. – L’Àrea de Model de Ciutat, Urbanisme i Habitatge Digne ha iniciat el procediment de licitació de les obres de demolició del Zhivago. Així, ja s’ha penjat al perfil del contractant la contractació per un import de licitació de 48.317 euros. Les empreses interessades poden presentar la seva oferta fins el 30 de novembre (inclòs). Un cop adjudicades, l’empresa tindrà 21 dies per executar la demolició. Un cop enllestida la demolició, es cimentarà el solar i s’aplanarà. El projecte s’inclou dins del Pla Litoral Ponent que compta amb finançament dels fons europeus FEDER.

El Zhivago està format per dos edificis del 1932, que s’esbucaran completament. La parcel·la té una superfície de 691 m2 i tenia una superfície construïda de 985 m2. Actualment una bona part de les edificacions que hi havia ja estan derruïdes i queda només l’edificació central.

 

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email