Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

La Junta de Govern atorga 68 ajudes per al lloguer jove

Palma, 28 de novembre de 2018. – La Junta de Govern ha resolt de forma definitiva la convocatòria i concessió de subvencions del lloguer per a joves del municipi de Palma . D’aquesta manera, s’han concedit 68 ajudes de les 104 sol·licituds que es registraren. Ara es farà un primer pagament de 79.101 euros que abasta des de gener a novembre i la previsió és que el novembre s’acabi de completar el pagament fins arribar als 92.239,87 euros.

La següent convocatòria es revisarà per saber quines qüestions es poden millorar i s’intentarà treure a principi d’any. Cal recordar que la convocatòria estava destinada als joves d’entre 18 i 35 anys. Podien demanar les ajudes les persones titulars d’un arrendament d’un habitatge destinat a residència habitual a Palma. També podien fer-ho les persones que tinguessin la intenció de formalitzar un contracte de lloguer, que s’havia de formalitzar en un termini d’un mes des de la concessió de l’ajuda. L’import de la subvenció era del 40 per cent del lloguer anual de l’habitatge o del 40 per cent del lloguer anual de l’habitatge o del 40 per cent de la renda mensual. L’import màxim subvencionable serà de 2.640 euros anuals o 220 euros mensuals. La línia tenia un pressupost de 250.000 euros.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email