Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Ressò de la petició del tancament nocturn de les operacions aèries a l’Aeroport de Palma

Ahir vos vàrem avançar que demanarem el tancament nocturn de les operacions aèries a l’Aeroport de Palma fent diverses al·legacions al Pla d’acció del mapa de renous de l’Aeroport de Palma, elaborat per AENA.

Els objectius d’aquestes alegacions és la reducció de moviments aeris, dels renous i la contaminació. Seguint l’estela dels aeroports de Heathrow (Londres), Charles de Gaulle (París), Schuphol (Amsterdam) o l’aeroport de Frankfurt es proposa prohibir el tràfic aeri entre les 23.00 i les 06.00 tret de vols humanitaris i urgències sanitàries.

També s’han fet al·legacions referents a la coordinació i agilitat a l’hora d’instal·lar punts de mesurament de renou i altres referents a la nomenclatura de l’aeroport, que hauria de ser Aeroport de Palma.

Els mitjans de comunicació s’han fet ressò d’aquesta petició. Vos deixam aquí els enllaços a les notícies!

Del Diari de Balears, del Diari Ara, Diario de Mallorca, i Última Hora.

 

 

 

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email