Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

L’Smap llogarà dos locals a Pere Garau i Es Rafal Nou per a destinar-los a aparcaments per a bicicletes

L’empresa municipal ha iniciat la contractació dels dos locals per oferir places d’aparcament segur per a bicicletes a ambdós barris

Pere Garau i Es Rafal Nou es troben lluny de la xarxa d’aparcaments públics, que ja compta amb 288 estacionaments per a bicicletes

Palma 29 de novembre de 2018. – El Consell d’Administració de la Societat Municipal d’Aparcaments i Projectes (Smap) va aprovar aquesta setmana la contractació de dos locals per destinar-los a aparcaments per a bicicletes als barris de Pere Garau i Es Rafal Nou. D’aquesta manera, es va donar al vistiplau als plecs de clàusules i de prescripcions tècniques de la licitació perquè els interessats puguin presentar ofertes durant 15 dies.

L’objectiu és poder oferir places d’aparcament segur per a bicicletes a Pere Garau i Es Rafal Nou, on hi ha una alta densitat de població i on els habitatges residencials, normalment en blocs d’habitatges de pisos, no permeten l’emmagatzematge de bicicletes. A més, aquestes barriades es troben a gran distància de la xarxa d’aparcaments públics de la ciutat integrada dins l’Smap. L’Smap compta amb un total de 288 places per a bicicletes repartides entre els aparcaments de Via Roma, Antoni Maura, Santa Pagesa, Parc de Sa Riera, Marquès de la Sènia, Manacor, Comte d’Empúries i Comtat del Rosselló.

El contracte es farà per 10 anys i s’ha pressupostat en 650 euros/mes per al local de Pere Garau i 450 euros/mes per al del Rafal Nou. Aquesta mesura segueix la línia del Pla de Mobilitat Urbana Sostenible (PMUS) aprovat pel Ple de l’Ajuntament de Palma l’octubre de 2014, que estableix una sèrie d’actuacions específiques encaminades a integrar l’ús de la bicicleta a la ciutat completant la xarxa actual. En concret, es basa en els punts 19 (implantar aparcaments per a bicicletes en els centres d’activitat terciària i equipaments), 20 (reservar espais per a bicicletes en els aparcaments municipals) i 21 (ampliar el sistema de bicicleta pública).

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email