Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

“Zona Restringida”: 25 espectacles escènics als barris durant les festes de Sant Sebastià

Palma, 7 de gener de 2018.-Des d’avui ja es poden adquirir entrades gratuïtes a la web www.zonarestringida.com per assistir a alguna de les 25 sessions de diferents espectacles es celebraran a partir d’aquest dissabte dia 12 de gener a espais pocs convencionals dels cinc districtes de Palma.

La proposta “Zona Restringida” és una de les grans novetats del programa de festes de Sant Sebastià 2019 i neix amb l’objectiu d’apropar la cultura als ciutadans durant les fetes i, a la vegada, ajudar a descobrir espais poc convencionals de ciutat com el despatx del batle,  escoles, transport públic, equipaments municipals i fins i tot domicilis particulars. Així, aquest novedós espectacle permetrà descobrir espais quotidians en un altre context, formant part d’un espectacle.

L’assessor musical de la Revetla de Sant Sebastià 2019, Miquel Ferrer (Rata Cultura Expandida), ha destacat que la formula serà la mateixa que es reproduirà cinc vegades. “Hi haurà una plaça que serà el punt de trobada on la gent arribarà i hi haurà un grup de música i des d’allà es desplaçaran a espais no convencionals on es representaran les cinc obres”, ha dit.

Calendari Zona Restringida  i punts de trobada

Dissabte 12 de gener de 2019

Districte centre. Punt de trobada: Plaça Santa Eulàlia.

Diumenge 13 de gener de 2019

Districte Platja de Palma  Punt de trobada: Plaça dels Nins.

Divendres 18 de gener de 2019

Districte Ponent. Punt de trobada: Casal de Barri de Son Cotoner. Carrer Juan Gris 20.

Diumenge 20 de gener de 2019

Districte Nord. Punt de trobada: Parc de Can Simonet (Carrer Felip II s/n)

Dilluns 21 de gener de 2019

Districte Llevant. Punt de trobada:  Plaça de Crist Rei (s/n)

Els espectadors gaudiaran de l’actuació del grup de música ‘For Nickels & Dime’ al punt de trobada. Serà en aquest indret que, a l’hora acordada per veure l’espectacle, un guia recollirà al grup de persones i els acompanyarà a l’espai on es realitza cada obra. Ferrer ha aclarit que els llocs “són secrets” i es descobriran in situ. “Hem intentat triar espais diferents que permetin tenir una experiència cara a cara amb els artistes i a la vegada descobrir barris i nous espais de la ciutat”, ha dit i ha avançat que es descobriran llocs com espais del Museu de Mallorca, el despatx del batle, una casa del Camp Redó i d’altres.

ESPECTACLES

Els espectacles tindran  una durada aproximadament d’uns 15 minuts i un aforment, en funció de l’espai, d’entre 25 i 50 persones.

For Nickels & Dimes

Grup jove format recentment per quatre membres, Laia Ferrer, Alberto Cuart, Toni Amengual i Lluki Portas, que interpreta principalment el seu repertori propi i versions adaptades a l’estil de Folk acústic. Acompanya la seva música amb una posada en escena a on el públic es podrà sentir un membre més de la banda i estar tan còmode com a la sala de casa seva.

EFECTE FOEHN (+16 anys)

Aquest vent transforma les persones… Es diu “l’efecte Foehn”. Diuen que provoca insomni, baralles, ansietat, assassinats, suïcidis… En alguns països com el Canadà o Alemanya, contemplen en el seu codi civil, atenuants en cas de cometre un delicte sota els efectes d’aquest vent. A Espanya es poden sentir els seus efectes als Pirineus, la Sierra de Gredos i a les Illes Canàries.

Autora: Christina Gavel. Direcció: Christina Gavel i Biel Jordà. Espai escènic: Christina Gavel. Vídeo en directe: Joana Peralta / Lluki Portas / Biel Jordà. Fotografia: Massay / Vídeo: La Naranja Biónica

BATWOMAN

Dues feministes, una,
amb molt de pèls.

Xocolata
i el banc del poble.

Batman,
Clara Campoamor i Victoria Kent.

Intèrprets: Laia Prieto i Núria Sbert. Autoria i direcció: Vicka Duran

Sol Sostingut

Comèdia gestual improvisada per un músic molt expressiu i un mim sonat. Històries creades a partir de les propostes del públic, sense paraules, i totalment al moment i en directe.

Actor: Diego Ingold. Músic: Mon Joan Tiquat

FRONTERA

Poema visual-corporal sobre la memòria, el desarrelament, els somnis, els anhels i les pors de milions de migrants.

Què hi ha després de la frontera?

Què queda per perdre quan està tot perdut?

Creació col·lectiva: Migrants. Direcció: Maite Villar. Espai Sonor: Joan Vila. Disseny d’il·luminació: Toni Amengual. Disseny Gràfic: Héctor Seoane. Disseny de producció, producció executiva i distribució: Joana Peralta

Els Bràquets d’Afrodita

Les deesses que ens representen porten bràquets, no es pentinen ni es depilen. Suen. Escupen. Són contrafetes.

En un món tan lleig, quina serà la més bella?

Creació Col·lectiva d’As Marias: Lluki Portas, Lucía Sánchez Cervera, Joana Peralta i Alberto Codes

 

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email