Estam fent feina a la web. Perdonau les molèsties.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Noguera: “Reivindicam que una part important dels 10 milions d’euros que avui s’han promès per a Balears han de ser per la Platja de Palma”

Palma, 24 de gener 2018.-El batle de Palma, Antoni Noguera, ha valorat avui positivament l’anunci que ha fet la Ministra de Indústria, Comerç i Turisme Reyes Maroto durant la seva visita a la fira Fitur.

El batle de Palma valora positivament l’anunci  que la Ministra de Turisme, Reyes Maroto, ha fet avui Fitur on ha promès una inversió 10 milions d’euros per a les Illes Balears si s’aproven els Pressupostos Generals de l’Estat

Maroto ha promès una inversió de 10 milions d’euros per a les Illes Balears en cas d’aprovar-se els el Pressuposts Generals de l’Estat.  Noguera ha demanat que part d’aquesta inversió sigui per a Platja de Palma. “Revindicam una inversió per un destí que està madur i que necessita inversió pública i que és una qüestió de justícia i reparació històrica per a la Platja de Palma”, ha dit Noguera. El batle ha demanat que una part important d’aquests 10 milions d’euros han de ser per millorar el paisatge urbà.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email