Estam fent feina a la web. Perdonau les molèsties.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Rogelio López Cuenca i Elo Vega reflexionen al Solleric sobre el paper de la memòria oblidada dels monuments

Palma, 24 de gener de 2019.- El Casal Solleric inaugura avui l’exposició “Nada tan invisible”, de Rogelio López Cuenca i Elo Vega. La mostra, que es podrà veure fins el 17 de març a la Planta Noble del centre, està comissariada per Ana García Alarcón. La mostra s’ha fet en col·laboració amb Es Baluard Museu d’Art Modern i Contemporani de Palma i presenta una revisió i una relectura dels monuments.

Nada tan invisible” és una exposició de Rogelio López Cuenca i Elo Vega que reuneix una selecció de treballs realitzats en comú, desenvolupats a diferents ciutats i moments que cerquen naturalitzar els monuments. El regidor de Cultura, Patrimoni, Memòria Històrica i Política Lingüística, Llorenç Carrió, ha explicat que “el projecte cerca una reflexió al voltant dels monuments: la ideologia que amaguen i com mostren la no neutralitat de l’espai públic”.

Al Solleric es presenten projectes d’altres ciutats mentre que a Es Baluard es farà una proposta pròpia relacionada amb els monuments de Palma

Carrió: “el projecte cerca una reflexió al voltant dels monuments: la ideologia que amaguen i com mostren la no neutralitat de l’espai públic”

El projecte trasllada al Solleric propostes presentades a altres ciutats, mentre que en Es Baluard es desenvoluparà un treball específic al voltant de Palma que s’articula a través d’un taller i una mostra, els resultats dels quals es podran veure del 13 al 16 de febrer.

Al Solleric, es poden veure els projectes “Dark place”, una vídeo instal·lació del 2017; “Valparaíso White Noise”, del 2012; “S/T (Lucrecia)”, del 2016;
“Landscape with the fall of Icarus”, de 1994; “Cautivo”, de 1998, i “Quilombo (Antonio López)”, de 2014. A cada ciutat que visiten, ambdós artistes parlen “de la invisibilitat dels espais de la memòria”, segons Vega. “A cada ciutat cercamdonar visibilitat, rastrejar espais i generar diàleg. Sempre  tenim amb la capacitat d’estranyar-mos, tot ens crida l’atenció”.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email