Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Finalitzen les obres de millora del carrer del Marquès de la Fontsanta

Palma, 28 de gener de 2019.- El batle de Palma, Antoni Noguera, el regidor d’Infraestructures i Accessibilitat, Rodrigo A. Romero, i la coordinadora general, Virginia Abraham, han visitat avui les obres de renovació de les voravies del carrer Marquès de la Fontsanta, al tram entre els carrers Aragó i Gabriel Maura. Unes obres que van començar al mes d’octubre i finalitzaran a principis de febrer.

En total, es renovaran 2.154 metres quadrats de superfície entre voreres (654 m2) i via asfaltada (1500 m2), i el pressupost invertit és de 116.384,45 euros. Des de l’Àrea s’ha destacat el fet d’acomplir, fins i tot avançant-se, el termini previst per a la finalització d’obres; d’altra banda, amb aquestes obres es dona solució a diversos problemes que hi havia al tram, com les inundacions d’aigua. D’altra banda, s’està complint amb el termini previst per a la finalització de les obres, prevista per a principis de febrer segons el Pla de Barris de l’Àrea. El batle Noguera ha comentat que veritablement “s’ha dignificat” el carrer: “És més accessible, se pot passejar i ha millorat ostensiblement la qualitat urbana”.

En total es milloraran més de 2.150 metres quadrats de superfície, renovant voreres i asfaltat per acabar amb problemes com el de les inundacions d’aigua. La inversió total ha estat de més de 116.000 euros

Les voreres a ambdós costats del carrer s’han renovat totalment, posant-hi un paviment diferent i establint tota la superfície al mateix nivell, així com solucionant problemes habituals l’aixecament de via, ocasionats per les arrels dels arbres o pel deteriorament normal de la via. Així mateix, s’han millorat les pendents a les cantonades i s’ha col·locat un nou paviment tàctil per a les persones amb discapacitat visual a les voreres, fent-les més accessibles. Cal remarcar que a ambdós costats del carrer s’ha renovat totalment la superfície, establint-la al mateix nivell; al mateix temps s’han solucionat problemes habituals d’aixecament de via, ocasionats per les arrels dels arbres o pel deteriorament normal de la via amb el pas dels temps. Per últim, recordar que l’Àrea començarà en les properes setmanes les seves feines de millora de voreres i asfaltat a la zona del Coll d’en Rabassa, seguint amb el Pla de Barris.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email