Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

L’Ajuntament instal·larà “pictogrames” a les biblioteques, parcs infantils i poliesportius

Palma, 28 de gener de 2019.-L’Ajuntament de Palma, a petició de l’associació de mares d’infants amb discapacitat “Ningún niño sin terapia”, treballa per instal·lar pictogrames-imatges universals que idenfiquen espais de forma intuïtiva sense necessitat d’haver de llegir- a les entrades de diferents equipaments municipals com ara biblioteques, parcs infantils i poliesportius.

A petició de l’entitat “Ningún niño sin terapia” i en el marc de la declaració de Palma, Ciutat Amiga de la Infància, s’ha elaborat un projecte pilot que permetrà instal·lar a les entrades d’equipaments municipals senyals universals per a persones amb dificultats de comunicació i llenguatge.

Aquesta iniciativa, s’emmarca dins la declaració de Palma com a Ciutat Amiga de la Infància que es va produir el passat mes d’octubre i que, entre d’altres qüestions, obliga a vetllar perquè la ciutat sigui més accessible per als infants.

Palma és des del passat mes d’octubre Ciutat Amiga de la Infància, un reconeixement d’Unicef que, entre d’altres aspectes, fa que s’impulsin polítiques municipals que garanteixin un desenvolupament integral d’infants i adolescents amb un enfocament de drets.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email