Estam fent feina a la web. Perdonau les molèsties.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

875.000 euros per a la millora del parc municipal d’habitatges de Palma

Palma, 29 de gener de 2018.- L’Àrea de Model de Ciutat, Urbanisme i Habitatge Digne destinarà 500.000 euros a noves obres de millora del parc municipal d’habitatges, que es sumaran en aquelles que s’estan duent a terme al Camp Redó. D’aquesta manera, la regidoria haurà destinat 850.000 euros a posar al dia edificis i habitatges que es destinen a les famílies més vulnerables i que no s’havien reformat mai. En total, el pla haurà millorar les condicions de 166 habitatges dels 400 dels quals disposa el Patronat, gairebé la meitat.

Primer paquet
Durant el 2018 es va aprovar un primer paquet d’obres per un import de 267.325 euros que permetran actuar a cinc edificis i un habitatge del patronat que es troben a sis barris diferents. Actualment l’ens ja ha redactat els projectes, alguns dels quals ja han passat per Junta de Govern. La següent passa serà la licitació de les obres. S’actuarà en els elements comuns dels cinc edificis i també s’adequarà un habitatge que es troba a Es Fortí. En total, la millora afectarà a 41 habitatges.

Les actuacions que es duran a terme són les següents:

  • Edifici del barri de Santa Catalina. Inversió 45.248 euros. Reforma de l’edifici. 8 habitatges.
  • Edifici del barri del Vivero. Inversió 147.554 euros. Es farà la coberta. 14 habitatges.
  • Edifici del barri de Es Jonquet. Inversió 26.127 euros. S’actuarà a la façana. 6 habitatges.
  • Edifici del barri del Puig de Sant Pere. Pressupost: 30.879 euros. Reforma de les zones comuns dels edificis: l’escala, la façana i la coberta, a més de la rehabilitació del local que es troba un dels edificis. 5 habitatges.
  • Edifici del barri de sa Calatrava. Inversió: 5.913€. Reforma d’elements de subministrament d’aigua i instal·lacions interiors (obres de rehabilitació per impermeabilització i substitució canonades a l’edifici). 7 habitatges.
  • Habitatge del barri de Es Fortí. rehabilitació interior de l’habitatge. Inversió: 11.601 euros.

Segon paquet
El segon paquet d’actuacions, pressupostat en 2019, preveu destinar 226.000 euros. Ara s’està fent feina per acabar d’enllestir quins edificis i quins projectes s’executaran. La previsió és reformar quatre edificis més que milloraran les condicions de 104 habitatges. La previsió és la següent:

  • Edifici El Vivero. 2a fase. Cobertes. 14 habitatges.
  • Edifici Es Fortí. Xarxa de sanejament i adequació del pati. 44 habitatges.
  • Edifici Sa Gerreria. Persianes. 36 habitatges.
  • Edifici Sa Calatrava. Persianes i zones comunes. 10 habitatges

Camp Redó
A més, el 2017 es varen rehabilitar 12 habitatges que el Patronat tenia al Camp Redó i, actualment, se n’estan reformant 9 més. Aquests habitatges estaven tancats i les obres han permès que es puguin tornar a posar a disposició de les famílies que més ho necessiten. La reforma ha comprès la renovació d’instal·lacions, fusteries interiors i exteriors, paviments i parets i adequació de l’habitatge als requeriments de la normativa vigent en matèria d’habitabilitat. La inversió total dels dos projectes ha estat d’uns 375.000 euros.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email