Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

El batle de Palma visita el Laboratori Interdisciplinar sobre el Canvi climàtic de la UIB per explorar vies de col·laboració

Palma, 29 de gener de 2019.-El batle de Palma, Antoni Noguera; i el coordinador general d’Ecologia, Agricultura i Benestar Animal, Josep Maria  Rigo, s’han reunit avui amb els director del Laboratori Interdisciplinar sobre el canvi Climàtic de la UIB (LINCC-UIB), Damià Gomis; el sotsdirector Pau Vilchez i la secretària d’aquest laboratori Catalina M. Torres.

Noguera ha exposat a aquest Laboratori la necessitat que té l’Ajuntament d’explorar vies de de col·laboració donat que aquest ens que es va constituïr a la UIB fa uns anys disposa d’un equip transversal i científic que pot aportar dades i capacitat d’anàlisi a l’hora de prendre decisions. “Palma com a ciutat té ara mateix tres grans reptes que estan connectats amb el canvi climàtic i que són el model turístic, l’accés a l’habitatge i el transport sostenible”, ha exposat el batle.

Noguera: “ Palma com a ciutat té ara mateix tres grans reptes que estan connectats amb el canvi climàtic i que són el model turístic, l’accés a l’habitatge i el transport sostenible”

En aquest sentit, durant la reunió s’ha posat damunt la taula la necessitat d’iniciar una línea de col·laboració amb el LINC-UIB en el marc de la  revisió del Pla General d’Ordenació Urbana (PGOU) que dissenyarà la Palma dels propers 15 anys.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email