Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

La cursa solidària Magic Line arriba a Palma el 7 d’abril

Palma, 29 de gener.- El batle de Palma, Antoni Noguera, juntament amb el gerent de l’hospital Sant Joan de Déu Joan Carulla i la doctora de la Fundació Sant Joan de Déu a Mallorca Immaculada Iglesias, la consellera d’Afers Socials, Fina Santiago i la regidora de Benestar i Drets Socials, Mercè Borràs, han presentat avui de matí a la sala de plens la tercera edició de la cursa solidària Magic Line que arribarà a Palma el proper 7 d’abril. L’acte ha comptat amb l’actuació de la periodista, compositora i cantant Mariona Forteza.

Les inscripcions s’han obert avui a la web https://www.magiclinesjd.org/es/participar_mallorca. Enguany els recorreguts per equips tenen tres opcions de 2, 10 i 20 quilòmetres i transcorren per diferents espais com la Serra de na Burguesa, el Castell de Bellver o l’estació Martítima amb el parc de la Mar com a punt d’arribada.

Avui s’ha presentat a la sala de plens aquesta caminada solidària organitzada per Sant Joan de Déu i que es realitza per equips.

Des d’avui es poden inscriure per a participar a la cursa solidària que enguany transcorre per Na Burguesa amb recorreguts de 2, 10 i 20 quilòmetres.

Noguera: “ Sant Joan de Déu genera segones oportunitats i és un exemple de factor humà”

L’any passat hi participaren 1.500 persones, 100 equips i 40 voluntaris a més de 50 empreses i institucions. Carulla ha destacat que la Fundació Sant Joan de Déu recaptà l’any passat uns 40.000 euros i es dedicaren a finançar íntegrament “projectes socials de l’Hospital i de la Fundació”, tal i com ha detallat el doctor Joan Carulla. “Es varen equipar llars ponts, espais d’animació socio-cultural i també hem col·laborat amb entitats de Son Oliva, etcétera”, ha afegit.

Noguera ha destacat el “factor humà” de Sant Joan de Déu que “genera segones oportunitats”. “He conegut les instal·lacions i el tracte que es dona al pacient en moments difícils i vulnerables a l’Hospital, donant esperances a les famílies i als pacients”, ha dit. El batle ha afegit a més que Es Convent i l’Ajuntament col·laboren a moments “en que l’habitatge és complicat”. “Dona aquest servei a persones que no tenen ca seva i aquest servei tan important per la ciutat”, ha dit.

  • Més informació: http://www.magiclinesjd.org/ca/participar_mallorca

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email