Estam fent feina a la web. Perdonau les molèsties.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

L’Ajuntament cedeix un solar municipal a la Conselleria d’Educació per construir-hi l’institut de Son Ferriol

Palma, 6 de febrer de 2019.- La Junta de Govern ha aprovat avui posar a disposició de la Conselleria d’Educació i Universitat del Govern els terrenys municipals de Son Llàtzer, situats a Son Ferriol, per tal que hi pugui construir un institut d’educació secundària. El terreny és municipal i té una superfície de 71.340 metres quadrats, dels quals se’n cedeixen 19.400.

La construcció d’un centre d’educació secundària a Son Ferriol és una demanda històrica dels veïnats i veinades de la barriada, tal i com ha explicat en roda de premsa el regidor de Cultura, Patrimoni, Memòria Històrica i Política Lingüística, Llorenç Carrió.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email