accessibilitatActivitatsActualitatBatliaBenestar SocialDistricte de LlevantEstimam PalmaFeina Feta

Fina Santiago lliura al batle de Palma les claus del centre de dia de Son Ferriol

Palma, 21 de febrer de 2019.- El batle de Palma, Antoni Noguera, la consellera de Serveis Socials i Cooperació, Fina Santiago; la regidora de Benestar i Drets Socials, Mercè Borràs i les entitats veïnals de Son Ferriol han assistit aquest dimecres a la jornada de portes obertes que s’ha celebrat aquest dimecres per donar a conèixer el nou centre de dia de Son Ferriol. Durant l’acte, la consellera ha lliurat les claus d’aquest nou centre al batle de Palma, Antoni Noguera.

La nova infraestructura disposa de 30 places d’estades diürnes per a persones majors amb dependència i ha suposat una inversió per part del Govern de 714.370 euros. El nou edifici té dues plantes en una superfície de 570 metres quadrats.

L’Ajuntament va cedir l’any 2009 un solar perquè s’hi construís aquest centre de dia, però el projecte es va paralitzar a la passada legislatura. La seva reactivació va ser un dels compromisos que l’actual Govern i l’Ajuntament de Palma varen adquirir amb els veïnats d’aquesta barriada, així que el 2016 començaren les obres que ara ja estan enllestides.

L’àrea de Benestar i Drets Socials de l’Ajuntament integrarà aquest centre de dia a la xarxa municipal el proper mes d’octubre, apropant així aquest serveis als veïns i veïnes de Sant Jordi, s’Aranjassa, s’Hostalot, sa Casa Blanca i Son Ferriol.

Amb aquesta nova instal·lació Palma suma un centre de dia a la xarxa ja existent que disposa de centres a Coll d’en Rebassa, s’Estel, Son Dureta i Son Sardina. Ambdues institucions fan feina per obrir nous centres de dia properament a Son Cladera, s’Indioteria i Son Ximelis. Totes aquestes places d’estades diürnes seran concertades per la Conselleria de Serveis Socials i Cooperació i s’integraran en la Xarxa Pública d’Atenció a la Dependència.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *