Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

En marxa els treballs de millora al camí vell de Bunyola i al parc de les Estacions

Palma, 22 de febrer de 2019.– L’àrea d’Infraestructures, a través del serveis de Vialitat, ha començat aquesta setmana dues obres més: la renovació del paviment d’un tram de voreres al camí vell de Bunyola i l’adequació dels entarimats del parc de les Estacions. Dues obres que eren peticions veïnals des de fa temps.

En el cas de la primera, consistirà en la renovació de 265 m 2 de voreres en mal estat entre el camí vell de Bunyola (núm. 71) i el carrer Gabriel Cortés. El pressupost és de 15.000 euros i els treballs duraran una setmana. Mentre es treballa es tallarà el carril més proper a la vorera dels tres que té el tram, concretament en direcció a Palma.

D’altra banda, al parc de les Estacions s’estan retirant les tarimes de fusta en mal estat i que se substituiran per un paviment nou. Aquest serà més durador i amb un material drenant que permeti filtrar l’aigua millor. En total es pavimentarà una superfície de 660m 2 amb una inversió de de 66.370 euros i està previst acabar a mitjans de març.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email