Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

L’Smap lloga dos locals a Pere Garau i Es Rafal Nou per destinar-los a aparcaments per a bicicletes

Palma,11 de març de 2019.- El consell d’administració de la Societat Municipal d’Aparcaments i Projectes (Smap) va adjudicar la setmana passada setmana la contractació de dos locals per destinar-los a aparcaments per a bicicletes als barris de Pere Garau i Es Rafal Nou. D’aquesta manera, a Pere Garau el local es trobarà al carrer Pere Llobera número 17 i tindrà una capacitat per a unes 40 bicicletes. El de Es Rafal Nou estarà al passatge particular Sencelles número 4 baixos i hi cabran unes 30 bicicletes. En total, la capacitat d’ambdós serà de 70 bicicletes i estaran videovigilats. El preu de l’abonament per a les persones interessades serà de 2 euros mensuals.

L’import mensual de lloguer als propietaris dels locals serà de 550 euros per al local de Pere Garau i de 400 euros per al de Es Rafal Nou i tindrà una durada de 10 anys. L’objectiu de la contractació és oferir places d’aparcament segur de bicicletes a Pere Garau i Es Rafal Nou, on hi ha una alta densitat de població i on els habitatges residencials, normalment en blocs d’habitatges de pisos, no permeten l’emmagatzematge de bicicletes. A més, aquestes barriades es troben a gran distància de la xarxa d’aparcaments públics de la ciutat integrada dins l’Smap. L’Smap compta amb un total de 288 places per a bicicletes repartides entre els aparcaments de Via Roma, Antoni Maura, Santa Pagesa, Parc de Sa Riera, Marquès de la Sènia, Manacor, Comte d’Empúries i Comtat del Rosselló.

Aquesta mesura segueix la línia del Pla de Mobilitat Urbana Sostenible (PMUS) aprovat pel Ple de l’Ajuntament de Palma l’octubre de 2014, que estableix una sèrie de actualment específiques encaminades a integrar l’ús de la bicicleta a la ciutat completant la xarxa actual. En concret, es basa en els punts 19 (implantar aparcaments per a bicicletes en els centres d’activitat terciària i equipaments), 20 (reservar espais per a bicicletes en els aparcaments municipals) i 21 (ampliar el sistema de bicicleta pública).

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email