Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Cort paga la carrera professional a funcionaris, interins i personal laboral de l’Ajuntament des de 2016

Palma, 12 de març de 2019.- Va ser l’abril de 2016 quan l’Ajuntament de Palma i els sindicats acordaren recuperar el pagament progressiu de la carrera professional, retallat durant la legislatura passada. Aquest és un complement dels més de 2.400 treballadors municipals –funcionaris, interins i personal laboral– pel qual s’ha lluitat des del començament de l’actual mandat municipal, juntament amb les organitzacions sindicals.

La carrera professional és un dret del personal de les administracions públiques reconegut a l’Estatut bàsic de l’empleat públic (EBEP) i que altres administracions també han posat en marxa durant aquesta legislatura. Consisteix en tot un conjunt ordenat d’oportunitats d’ascens i expectatives de promoció professional d’acord amb els principis d’igualtat, mèrit i capacitat. És un deure de l’Administració pública promoure l’actuació i el perfeccionament de la qualificació professional dels seus funcionaris/nàries.

Des de l’any 2012 les retallades de drets al personal al servei de l’Administració pública varen fer que aquest fos un dels sectors professionals més afectats per l’estafa de la crisi. Des del principi de la legislatura, l’equip de govern de l’Ajuntament de Palma s’ha centrat en la recuperació dels drets retallats al nostre personal, entenent que el millor patrimoni d’una administració és precisament el seu capital humà.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email