Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

S’obre el termini per presentar-se a la borsa de treball per a xofers de l’EMT per cobrir baixes de forma eventual

Palma, 15 de març de 2019.- El Butlletí Oficial de les Illes Balears (BOIB) va publicar ahir les bases de la convocatòria de la borsa de treball de l’Empresa Municipal de Transports de Palma (EMT) per a cobrir baixes de forma eventual del personal amb reserva de plaça. El termini de presentació de candidatures és de 20 dies naturals a partir de l’endemà de la publicació de l’anunci i finalitza el 3 d’abril.
 
El consell d’administració de l’Empresa Municipal de Transports de Palma (EMT) va aprovar la setmana passada la borsa de treball. La convocatòria es fa per garantir la qualitat, donar un bon servei a la ciutadania i poder complir els horaris i les freqüències previstes. El procediment serà pel sistema de concurs de mèrits. La convocatòria de la borsa, que promou la contractació a través d’una interinitat eventual, compleix estrictament els requisits d’igualtat, mèrit, capacitat i publicitat, així com la legislació laboral vigent i és utilitzada en empreses i administracions públiques de forma habitual, en aquest últim cas denominats “Interins”.
 
Els requisits per poder presentar-se al procés de selecció és tenir el graduat escolar o l’ESO, ser espanyol o resident a la Unió Europea, tenir el carnet de conduir D amb un mínim de 12 punts de carnet i estar en disposició del Certificat d’Aptitud Professional i del nivell A2 de català. L’ordre de la borsa es farà en base als  mèrits, que són l’experiència en conducció de vehicles de passatgers urbans, interurbans, discrecional i vehicles d’alt tonatge; una formació superior a la requerida; l’antiguitat en el carnet i nivells d’idiomes certificats superiors als dels sol·licitats. A l’hora de consolidar la plaça, s’haurà de convocar un nou procediment segons la normativa vigent.
 
Les candidatures es podran presentar a les següents oficines:

  • Seu de l’EMT al carrer Josep Anselm Clavé, 5. Horari: de 9:00 a 14:00 hores, de dilluns a divendres.
  • Cotxeres EMT-PALMA Polígon San Mateo Carretera Coll de’n Rebassa-Son Ferriol. Horari: de 9:00 a 14:00 hores, de dilluns a divendres.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email