Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Darrers dies per presentar candidatures als Premis Rosa Bueno 2019

Palma, 19 de març.- Fins aquest dijous dia 21 es poden presentar candidatures als premis Rosa Bueno 2019 al compromís a la participació ciutadana que es lliuraran el proper 27 d’abril al Teatre Catalina Valls.

L’Ajuntament de Palma, a traves de l’àrea de Participació Ciutadana i Coordinació Territorial, va recuperar l’any passat els Premis Rosa Bueno amb l’objectiu de millorar la visibilitat de les entitats, col·lectius o persones físiques i contribuïr a enfortir el teixit associatiu i el moviment veïnal.

Els premis consten de dues categories:

  • Categoria A: projectes de col·lectius i associacions sense ànim de lucre
    que desenvolupin la seva tasca a la ciutat de Palma, dotada amb quatre premis temàtics. En aquesta categoria enguany s’ha incorporat com a novetat un premi a “l’impuls a la igualtat de gènere des del teixit associatiu”.
    • A) Impuls a la participació ciutadana com a eina de transformació social (2.500 euros).
    • B) Impuls a la participació juvenil (2.500 euros).
    • C) Impuls a la participació de sectors socials vulnerables o en risc d’exclusió social (2.500 euros).
    • D) Impuls a la igualtat de gènere des del teixit associatiu (novetat de la present edició) (2.500 euros).

En tots els casos, el contingut de les propostes faran referència a intervencions que estiguin en actiu en el moment de la present convocatòria o la seva realització estigui previst durant el 2019.

Els projectes guanyadors rebran 2.500 euros de premi i una placa acreditativa.

  • Categoria B: a la trajectòria personal en matèria de participació
    ciutadana i reforç del teixit associatiu, desenvolupada en el marc de col·lectius i entitats. La persona guanyadora rebrà una placa acreditativa d’aquest premi.

La figura de Rosa Bueno (Villapalacios, 1945-Palma, 2009) forma part de la història del moviment veïnal i de les organitzacions ciutadanes sense ànim de lucre de la ciutat de Palma. El seu compromís personal s’ha convertit en un referent inqüestionable per haver potenciar la participació ciutadana als barris, en les organitzacions socials diverses, a grups d’activitats populars i a òrgans de participació institucionals.

Bases Premis Rosa Bueno: http://ow.ly/Jyms50miVbh

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email