Estam fent feina a la web. Perdonau les molèsties.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

MÉS per Palma crearà un ‘centre comercial obert’ i tres nous eixos cívics per potenciar el comerç de proximitat

Palma, 22 de març de 2019.- El batle de Palma i candidat a la batlia per MÉS per Palma a les properes eleccions municipals, Antoni Noguera, el número 5, Miquel Àngel Contreras, i el president de l’Associació d’Empresaris de Comerç de Balears (Afedeco), Toni Gayá, han visitat alguns comerços del centre històric de Palma convidats per Afedeco per escoltar les necessitats del comerç de proximitat i compartir amb ells les propostes electorals de MÉS per Palma, com la de “centre comercial obert”.

“Crearem un ‘centre comercial obert’ dinamitzant el comerç de diferents carrers i l’estructuració de botigues a les barriades, fomentant el petit comerç”, ha explicat Noguera. “Ja hem demostrat el nostre compromís amb el petit comerç amb la paralització del projecte de PalmaSprings a Ses Fontanelles”.

“Antoni Noguera visita alguns comerços del centre de Palma convidat per Afedeco i ha anunciat la creació de 3 aparcaments dissuasius als punts d’entrada de Palma”

El centre comercial obert es basa en la creació d’una senyalització de l’entorn comercial obert, d’una marca pròpia i de l’agrupació de diferents comerços i negocis per a planificar campanyes promocionals per tal de convertir aquesta agrupació de comerços en una àrea activa i oberta durant tot l’any.

“A Palma el comerç de proximitat ha de ser protagonista”, ha volgut emfatitzar Noguera. “Per això, potenciarem l’accés de la ciutadania al centre de la ciutat, amb l’objectiu d’afavorir el comerç de proximitat i defensar-lo davant les grans superfícies, i ho farem amb 3 nous eixos cívics: de Blanquerna al Secar de la Real, de Nuredunna al Rafal i recuperarem el projecte del Parc de les Vies, especialment el tram de Son Fortesa a Son Fuster”.

En aquest sentit i per tal que la potenciació de l’accés de la ciutadania al centre de la ciutat no suposi més congestió del tràfic, Noguera ha explicat que es crearan 3 aparcaments dissuasius a Ponent, Llevant i carrer Aragó. “D’aquesta manera, les persones podran deixar els seus cotxes als punts d’entrada de la ciutat i arribar als comerços del centre de Palma en transport públic”.

Una altra de les propostes que ha volgut explicar Noguera als comerciants és la moneda social. Aquesta proposa es basa en què les ajudes concedides pels serveis socials de l’Ajuntament per a diferents tipus de compres dels seus usuaris, es facin sempre a comerços amb qui l’Ajuntament de Palma hi té conveni. D’aquesta manera, els doblers invertits per l’Ajuntament en aspectes socials van destinats directament al comerç de proximitat, afavorint-lo per davant de grans superfícies i grans empreses.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email