Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Antoni Noguera: “Cal continuar amb els Ajuntaments pel Canvi i teixir aliances entre ells”


MÉS per Palma presenta el llibre dels Ajuntaments pel canvi, de Ricard Vilaregut

Palma, 2 de maig de 2019.- El batle i candidat a la batlia per MÉS per Palma, Antoni Noguera, la número 2 dels ecosobiranistes, Neus Truyol, i el politòleg especialitzat en moviments socials i polítiques públiques, Ricard Vilaregut, han presentat aquest dijous el llibre “Ajuntaments pel canvi: menys del que volien, més del que es pensaven”; en el que Vilaregut entrevista a batles i regidors dels Ajuntaments pel Canvi. El llibre s’ha presentat en roda de premsa davant l’Oficina Antidesnonaments de Palma i es presentarà aquest horabaixa a la llibreria Lluna de la capital mallorquina.

“Durant aquests 4 anys de govern, Palma ha format part, per batlia i per les polítiques desenvolupades, de les ciutats del canvi com Barcelona, Madrid, Saragossa o València”, ha assegurat la número 2 de MÉS per Palma, Neus Truyol, que ha volgut detallar algunes de les mesures desenvolupades durant la legislatura com l’obertura de l’Oficina Antidesnonaments, “donant segons oportunitats a les persones” o la implantació de processos participatius “i que la ciutadania pugui decidir el destí d’una part dels pressupost municipal”.

“Hem acabat amb la corrupció del govern del Partit Popular”, ha continuat Truyol. “Hem fet polítiques per millorar el benestar de les persones de Son Banya, per la defensa del medi ambient i, també i sobretot, per plantar cara als que volen suplantar la sobirania municipal per interessos particulars: la prohibició del lloguer turístic és un exemple, salvar el Port Petit del Molinar o salvar Ses Fontanelles”.

En aquest sentit, l’actual batle de Palma i candidat a la batlia per MÉS per Palma, Antoni Noguera, ha assegurat que els ecosobiranistes són la garantia per a què Palma continuï essent una ciutat del canvi, “una ciutat on s’han invertit les prioritats i que ara té com a repte convertir-se en una ciutat moderna i europea, en una ciutat eficient, resilient, verda, creativa i, sobretot, més justa”.

“Els Ajuntaments del canvi som aquells que defensam els interessos generals per davant dels interessos econòmics d’uns pocs”, ha explicat Noguera. “Seguirem plantant cara davant aquesta voluntat dels interessos econòmics de suplantar la sobirania municipal, mentre altres partits fan el contrari perquè són els representants d’aquests interessos econòmics al saló de Plens de l’Ajuntament”.

“Per a què es governi per a les persones, han de governar persones que ho tenen clar, valentes i que tenguin una autèntica voluntat de canvi per a les ciutats”, ha continuat el candidat a la batlia per MÉS per Palma. “Davant aquells que volen dividir-nos, nosaltres volem una ciutat justa i feminista, aliena als radicalismes reaccionaris que amenacen els principis democràtics”.

En aquest sentit, Noguera ha asseverat la necessitat de què Palma continuï formant part d’aquesta xarxa de ciutats com Barcelona, Madrid, Saragossa i València, per continuar amb les polítiques del canvi i afrontar conjuntament els principals problemes compartits com la llei Montoro, el dret a decidir la limitació del preu del lloguer d’habitatges o la lluita contra el canvi climàtic, ja que el 70% de les emissions de C02 es produeixen dins les ciutats.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email