Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

60 voluntaris de MÉS per Palma – Estimam Palma faran campanya a peu de carrer

Palma, 4 de maig de 2019.- MÉS per Palma – Estimam Palma posa en marxa la maquinària de cara a les eleccions municipals, per tal de revalidar la majoria progressista a Cort. Per això, aquest dissabte 4 de maig els ecosobiranistes han realitzat una trobada amb militants i simpatitzants al casal de barri de l’Escorxador, per tal de concretar els darrers aspectes de la campanya.

Així, i segons ha explicat la formació ecosobiranista, 60 voluntaris faran campanya a peu de carrer explicant les propostes a la ciutadania. També es muntaran un total de 60 paradetes informatives als diferents barris i pobles de Palma i es realitzaran visites a totes les barriades de la ciutat amb Antoni Noguera.

Antoni Noguera: “som una cooperativa política i propera a la ciutadania”

“Un dels valors i la força de MÉS per Palma – Estimam Palma són els seus militants i simpatitzants, els seus voluntaris”, ha explicat l’actual batle i candidat a la batlia de Palma pels ecosobiranistes, Antoni Noguera.

“A diferència dels grans partits que tenen pressuposts de campanya molt elevats, i que tenen la campanya feta des de Madrid, la nostra és una campanya propera, de tu a tu. Igualment professionalitzada però amb un factor que ningú més té: la força de la gent i el factor humà”, ha conclòs Noguera.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email