Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

MÉS per Palma-Estimam Palma aposta per la creació del Parc de les Vies

Palma, 21 de maig de 2019.- MÉS per Palma-Estimam Palma ha continuat aquest capvespre amb les trobades de barri que la formació està realitzant per explicar al veïnat les propostes específiques dels ecosobiranistes per als diferents barris i pobles de Palma. En aquesta ocasió ha estat el torn del barri de Marquès de la Fontsanta on el batle de Palma i candidat a la batlia, Antoni Noguera, i la número 2 del partit, Neus Truyol, han explicat als assistents la seva aposta per la creació de l’històric projecte del parc de les vies i per la creació de l’eix cívic des de Jacint Verdaguer fins a Sa Indioteria i Nova Cabana.

“El nostre compromís amb la ciutat és fer una Revolució Verda”, ha assegurat Noguera. “Mentre la dreta vol la Palma negra, nosaltres apostam per la Palma verda. Per això, i entre d’altres mesures, farem realitat l’històric projecte del parc de les vies”, ha continuat. En aquest sentit a més, el batle de Palma ha afegit que els ecosobiranistes aposten per la creació d’un eix cívic des del carrer de Jacint Verdaguer fins a Sa Indioteria i Nova Cabana.

A més, MÉS per Palma-Estimam Palma aposta per estudiar la manera de garantir la seguretat de les bicicletes al carrer d’Aragó, entre d’altres propostes per a la barriada.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email