Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Les prioritats de MÉS – Estimam Palma: l’habitatge, la mobilitat sostenible i el model turístic són també les del pròxim govern municipal

A la primera jornada de feina per a la configuració d’un govern d’esquerres a l’Ajuntament de Palma entre PSIB – PSOE, UNIDAS PODEMOS i MÉS PER PALMA – ESTIMAM PALMA, s’han tractat un conjunt de mesures polítiques amb l’objectiu de continuar treballant per consolidar Palma com a una ciutat més justa, sostenible, moderna i innovadora.

En especial, es destaquen les següents mesures i acords:

  • Als propers 4 anys posarem en marxa projectes per a la construcció de 1.500 habitatges públics, de lloguer assequible, per a la ciutadania de Palma.
  • Actuarem sobre els preus de lloguer d’habitatge instant i/o realitzant modificacions normatives per tal de fixar límits als barris de Palma amb emergència habitacional.
  • Executarem l’eix cívic de Nuredduna i continuarem amb altres projectes d’eixos cívics, com la prolongació de l’eix de Blanquerna i el Parc de ses Vies.
  • En relació a la Empresa Municipal de Transports de Palma (EMT) millorarem les freqüències de les diferents línies i les condicions de connectivitat entre barris i pobles de Palma. 
  • Impulsarem un mitjà de transport públic d’alta capacitat, elèctric i segregat, que connecti el centre amb diferents zones de Palma, analitzant-se la viabilitat tècnica i econòmica dels models de tramvia i trambus.
  • Apostem per dotar a la mobilitat d’una perspectiva feminista en el disseny i implantació del conjunt de mesures. En particular, aturades a demanda del transport públic en horari nocturn i millora de les condicions d’il·luminació i seguretat dels diferents punts d’aturada.
  • Acordarem paràmetres de sostenibilitat humana i ambiental en relació a l’arribada de creuers a la ciutat de Palma.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email