Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

L’assemblea de MÉS-Estimam Palma ratifica els acords de govern a l’Ajuntament de Palma

Palma, 13 de juny de 2019.- L’Assemblea de MÉS-Estimam Palma celebrada aquest dijous a l’horabaixa al CEIP Aina Moll de la capital mallorquina ha ratificat els acords de govern a l’Ajuntament de Palma. A l’assemblea, oberta a militants i simpatitzants dels ecosobiranista, hi ha han assistit el cap de llista de la formació, Antoni Noguera, la número 2, Neus Truyol, i els números de la llista, Llorenç Carrió, i el coordinador de la formació, Miquel Àngel Contreras, entre d’altres.

En la línia dels acord programàtics, l’acord en el programa de govern per a la legislatura 2019-2023 a l’Ajuntament de Palma inclou les línies verdes marcades per MÉS per Palma-Estimam com l’actuació sobre els preus del lloguer d’habitatge instant i/o realitzant modificacions normativa per tal de fixar límits als barris de Palma amb emergència habitacional o la implantació de plans d’usos per restringir el lloguer turístic en habitatges unifamiliars entre mitgeres a nuclis tradicionals com Son Espanyolet, Santa Catalina o El Molinar per tal de garantir una adequada convivència i l’accés a l’habitatge.

Així mateix, s’han acordat també paràmetres de sostenibilitat humana i ambiental en relació a l’arribada de creuers a la ciutat de Palma, la reintegració del departament de recursos humans de Seguretat Ciutadana a l’Àrea de Funció Pública, l’impuls d’un mitjà de transport d’alta capacitat, elèctric i segregat, que connecti el centre amb diferents zones de Palma, analitzant-ne la viabilitat tècnica i econòmica dels models de tramvia i trambús. I també l’eliminació del tram 5è del segon cinturó i la revisió del tram 1 perquè estigui més integrat al paisatge i al seu entorn i pugui incorporar totes les modalitats de transport, inclòs vianants i ciclistes.

Les àrees de gestió dels ecosobiranistes, que també han estat ratificades per l’assemblea de MÉS per Palma-Estimam Palma, inclou l’Àrea de Model de Ciutat, Habitatge Digne i Sostenibilitat, que serà liderada per Neus Truyol i la de Benestar i Cultura, una macro àrea liderada per Antoni Noguera amb una Àrea Delegada d’Educació, Acció Cultural i Política Lingüística, al capdavant de la qual hi haurà el regidor Llorenç Crespí.

“Estam plenament satisfets per poder dur endavant aquest acord de govern des de la gestió d’àrees molt importants. D’aquesta manera es garanteix la continuïtat de projectes estratègics ja iniciats i el desenvolupament de les polítiques valentes i transformadores que aquesta ciutat mereix”, ha afirmat Noguera.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email