Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

PSOE, PODEM i MÉS presenten l’acord de govern de l’Ajuntament de Palma

Palma, 14 de juny de 2019.- Les regidores i regidors de PSOE, Podem i MÉS han presentat l’acord de govern de l’Ajuntament de Palma per al mandat de 2019 – 2023 al que han arribat les formacions.

L’acord de govern consta d’un total de 150 punts basats principalment en tres eixos polítics que faran de Palma una ciutat més verda i justa, que afronti amb decisió la lluita contra el canvi climàtic, l’habitatge com un dret fonamental que cal garantir i una mobilitat sostenible més ràpida, còmoda i moderna. (S’adjunta el document complet d’acord programàtic)

Àrees de govern

Després de rebre el suport dels afiliats, les tres formacions de l’esquerra han arribat també a un acord en el repartiment de les àrees de govern, que quedarà de la següent manera:

PSOE: Medi Ambient, Mobilitat, Infraestructures, Seguretat Ciutadana, Funció Pública, Sanitat i Consum, Hisenda, Turisme i Esports.
PODEM: Model Productiu – Justícia Social – Participació, Coordinació Territorial i Govern Interior
MÉS: Model de ciutat, Habitatge Digne i Sotenibilitat – Benestar Social Cultura – Educació, Acció Cultural i Política Lingüística

Des de les tres formacions polítiques s’han mostrat satisfets amb els acords amb l’objectiu de continuar treballant per consolidar Palma com a una ciutat més justa, sostenible, moderna i innovadora.

El candidat del PSOE i futur batle de Palma, José Hila ha destacat que “Hila “Hem arribat a un acord de govern per a una ciutat de progrés, verda, sostenible, igualitària i justa. Polítiques que ens uneixen als tres partits. Som conscients que estem davant d’una gran oportunitat, ja que feia 30 anys que un govern d’esquerres no disposava d’una segona legislatura i no fallarem a la ciutadania.”

Per la seva banda el regidor electe d’Unides Podem Palma, Alberto Jarabo ha explicat que “amb aquest acord el que volem és millorar la vida de la gent. Des de que hem nascut sempre hi ha hagut governs progressistes i estem molt orgullosos”

Finalment, l’actual batle en funcions i candidat de MÉS – Estimam Palma, Antoni Noguera ha conclòs que “estam satisfets perquè hem acordat un programa valent per la ciutat, perquè el podem desenvolupar des de les diferents àrees de gestió i perquè s’han adoptat les línies verdes que MÉS havia marcat”

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email