Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

MÉS – Estimam Palma s’oposa a la venda de Son Busquets per part del Ministeri de Defensa

Antoni Noguera i Fina Santiago durant la roda de premsa de la campanya de 2019 a Son Busquets

Palma, 16 de juliol de 2019.- MÉS – Estimam Palma s’oposa a la subhasta de Son Busquets per part del Ministeri de Defensa aprovada el passat divendres per part del Consell de Ministres, per un import de 45,8 milions d’euros. El dirigent ecosobiranista, Antoni Noguera, ha criticat durament la venta de les instal·lacions per part del ministeri que dirigeix en funcions Margarita Robles i ha assegurat que “no s’entén que el Ministeri de Defensa no miri pels interessos de la ciutadania i avantposi criteris econòmics i especulatius a criteris d’interès general de la ciutat”.

En aquest sentit, Noguera ha defensat que “el Ministeri no pot fer negoci o especular amb solars públics davant les necessitats d’habitatge que té Palma”, i ha recordat que la compra de les instal·lacions de Son Busquets d’una administració a l’altra “és absurda” perquè les administracions públiques han d’actuar de forma solidària entre elles, “per tal de donar resposta a les necessitats socials”. “Amb la iniciació dels tràmits per a la subhasta de Son Busquets, queda clar que Pedro Sánchez no defensa el dret a l’accés a l’habitatge de la ciutadania”, ha continuat el també regidor de Cultura i Benestar Social.

Finalment, el líder ecosobiranista ha volgut recordar la importància de l’antiga caserna de Son Busquets, “unes instal·lacions clau per a connectar tres barris de la ciutat i un espai d’oportunitat estratègica per a dotar d’habitatges, equipaments i infraestructures, i de recuperació del patrimoni i la memòria històrica de les barriades de Cas Capiscol, el Camp Redó i El Amanecer”.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email