Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

S’inicien tres expedients sancionadors per les obres del FAN Mallorca


La regidora de Model de Ciutat, Habitatge Digne i Sostenibilitat, Neus Truyol, acompanyada del gerent d’Urbanisme, Joan Riera

Palma, 16 de juliol de 2019.- La regidora de Model de Ciutat, Habitatge Digne i Sostenibilitat, Neus Truyol, acompanyada del gerent d’Urbanisme, Joan Riera, ha anunciat avui l’aprovació a la gerència d’Urbanisme d’iniciar tres expedients sancionadors relacionats amb les obres del centre comercial FAN Mallorca.

Els expedients iniciats a tres actors diferents són amb motiu d’haver realitzat moviment de terres naturals i abocar-les a una zona ANEI, el volum total de les terres naturals avocades és de 84.000 metres cúbics. La sanció és de 824.000 euros a cada un dels actors implicats.

A la mateixa gerència d’Urbanisme, s’ha aprovat la suspensió de llicències durant un any dels solars que connecten el carrer de Joan Maragall amb el carrer Mèxic. La gerència d’Urbanisme ha rebut un informe del departament de Mobilitat en el que recomana connectar el carrer de Joan Maragall i el carrer Mèxic amb un vial a través dels solars esmentats. Aquestes modificacions es recomanen per millorar la mobilitat en el marc del projecte de reforma de la Façana Marítima.

La gerència d’Urbanisme ha assumit l’informe de mobilitat i ha adoptat per la suspensió de llicències per tal de poder desenvolupar aquest vial en el futur. Durant l’any de suspensió, es cercarà la compensació amb els propietaris dels solars privats.

Finalment, Truyol ha explicat que a dia d’avui a l’Ajuntament de Palma no li consta que s’hagi presentat cap declaració responsable per realitzar la correguda de Bous que hi ha anunciada. Truyol ha anunciat que “si rebem la declaració responsable activarem a les institucions públiques per realitzar inspecció i vigilància del compliment de la llei”

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email