Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Reunida la primera Comissió Tècnica del Camp Redó del mandat


Primera Comissió Tècnica del Camp Redó d’aquest mandat, amb el regidor Llorenç Carrió i el coordinador del Districte Nord, Miquel Àngel Barceló

Palma, 17 de juliol de 2019.- La primera Comissió Tècnica del Camp Redó d’aquest mandat s’ha reunit aquest dimarts a l’Oficina del Districte Nord. A la primera Comissió Tècnica s’han presentat el nou president del Districte Nord, el regidor d’Educació i Política Lingüística, Llorenç Carrió i el nou coordinador del Districte Nord, Miquel Àngel Barceló.

El nou regidor de Districte Nord, ha explicat que “hem de donar continuïtat a aquesta Comissió Tècnica per tal d’agilitzar la coordinació i comunicació entre diferents àrees de l’Ajuntament implicades en la tasca de rehabilitació del Camp Redó”, el coordinador de disctricte, Miquel Àngel Barceló ha afegit que “la millora del Camp Redó és una de les prioritats del districte, i actuacions com la demolició del Bloc VIII seran un punt de partida per un canvi de dinàmica dins el barri”.

Els objectius de la comissió són acordar, organitzar i desenvolupar de manera coordinada entre les diferents àrees de l’Ajuntament de Palma intervencions a la zona dels habitatges socials del Camp Redó i està formada per representants de: Benestar Social, EMAYA, Seguretat Ciutadana, Infraestructures, Urbanisme, Joventut , Igualtat, Participació i Sanitat i Consum de l’Ajuntament de Palma. També es convida a participar de la Comissió a l’Oficina de Defensa de la Ciutadania, l’IBAVI i a la Policia Nacional.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email