Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

El BOX 27 presenta dissabte el catàleg de la seva segona edició

Palma, 18 de juliol de 2019.- El Casal Solleric acull dissabte 20 de juliol a les 12 hores la presentació del catàleg BOX 27 creat pel comissari Tolo Canyelles. El Box 27 és una finestra del Casal Solleric al Born i a la ciutat. Una finestra tancada que ha tingut, durant dues edicions, una programació amb diferents artistes seleccionats.

La darrera publicació conté els projectes dels artistes Andrés Serna, Nacho Martin Silva, Laura Torres, Azuzena Vieites, Nauzet Mayor i Sergio Prego. La presentació serà càrrec del tinent de batle de Cultura i Benestar Social, Antoni Noguera, el comissari del cicle, Tolo Cañellas i un dels artistes participants, Nauzet Mayor.

L’espai del Casal Solleric BOX 27, creat pel comissari Tolo Canyelles, és una finestra amb contingut independent i amb una programació pròpia.

Els diferents projectes han tingut llibertat pel que fa als materials de la intervenció, que ha passat des de l’escultura hiperrealista de Nauzet Mayor al neón emprat per Andrés Serna a la seva proposta, qui també va fer la conferència “La identitat com a construcció performativa”.

Per altra banda cal destacar que el BOX de Sergio Prego es va convertir en un BOX expandit, ja que va comptar amb una ampliació amb 16 dibuixos i tres escultures neumàtiques a la sala d’exposicions.

En paraules del Comissari de la mostra, Tolo Cañellas, “per damunt del 6 projectes del BOX 27, i de manera no intencionada, hi sobrevola el concepte de futur, bé sigui en relació amb un passat de repressió al qual cal sobreposar-se, amb una nostàlgia pertorbadora, ja que el futur no és el que solia ser, amb la por i la responsabilitat que implica evolucionar, físicament i psíquica, amb la conquesta de certs drets polítics i socials”.

Per la seva banda, el tinent de batle de Cultura i Benestar Social ha explicat que “el BOX és un espai que està evolucionant el centre. Per una banda, és una convidada a conèixer més, ja que és una finestra, però per altra és un nou element simbòlic a un palau barroc. El joc és que es tracta d’una finestra tancada. L’encert de la proposta és evident. El BOX és un espai públic que dóna al carrer. La seva línia de programació és una oportunitat a artistes joves i també consagrats, amb intervencions efímeres i transgressores per pensar. La cultura que volen és una cultura crítica i amb contingut”.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email