Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Model de Ciutat insta a realitzar una inspecció conjunta a la Plaça de Toros de Palma

Colisseu Balear, Palma

Palma, 27 de juliol de 2019.- L’Àrea de Model de Ciutat ha instat, a les diferents àrees de l’Ajuntament i institucions implicades, a realitzar una inspecció conjunta a la Plaça de Toros de Palma per comprovar el compliment amb la normativa vigent.

Els organitzadors han registrat la declaració responsable a l’Ajuntament de Palma per a dur a terme l’activitat prevista per dia 9 d’agost.

Des de l’Àrea de Model de Ciutat es controlarà i supervisarà tant l’estat de la plaça i com que l’activitat compleix la normativa i els requeriments legals prevists.

Els organitzadors han registrat la declaració responsable a l’Ajuntament
de Palma per a dur a terme l’activitat prevista per dia 9 d’agost.

Els departaments municipals i supramunicipals als que s’ha sol·licitat la realització de les inspeccions és a: als departaments de Disciplina – ITE i Activitats, la regidoria de Benestar Animal, Accessibilitat, a la Conselleria de Sanitat i la Conselleria d’Agricultura, Pesca i Alimentació del Govern de les Illes Balears.

També s’ha instat a la Policia Local i a la Nacional a garantir que es controlin totes les mesures i requisits que marca la llei i especialment el referent a la prohibició de l’entrada de menors i el consum d’alcohol.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email