Estam fent feina a la web. Perdonau les molèsties.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Continuen els treballs de control de reconstrucció d’habitatge a Son Riera – Son Banya

Palma, 30 de juliol de 2019.-  La regidoria de Cultura i Benestar Social amb col·laboració amb l’àrea d’Infraestructures i el suport de la Policia Local i Policia Nacional han realitzat una intervenció de control de la reconstrucció d’habitatges en el poblat de Son Riera – Son Banya. Aquesta intervenció s’ha realitzat per tal de comprovar si s’havien produït noves reconstruccions dels habitatges demolits en la primera fase del desallotjament del poblat.

Durant la intervenció s’ha pogut comprovar que no s’ha produït cap reconstrucció i la intervenció s’ha limitat a la retirada de teles que impedien el control en els solars i l’esbucament de dues casetes metàliques, sense cap incident.

El tinent de batle de Cultura i Benestar Social, Antoni Noguera, ha afirmat que “els operatius de control mostren la seva eficàcia evitant la reconstrucció d’habitatges” i ha afegit que “amb aquestes intevencions demostram el nostre compromís de seguir endavant amb el full de ruta pactat ara fa un any i mig”

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email