Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

L’Ajuntament supervisa la construcció dels nous busos de quinze metres de l’EMT

Palma, 20 d’agost de 2019.- L’Ajuntament de Palma supervisa la fabricació dels nous busos de quinze metres de l’EMT, fabricats per la carrosseria Burillo SL ubicada a Logronyo i on s’estan fabricant els autobusos de 15 metres que s’incorporan a la flota de l’empresa de transports municipals a partir de la tardor d’enguany.

L’empresa Burillo SL construeix els autobusos de la marca Man a qui s’adjudicaran els autobusos de 15 metres en el procés de licitació per adquirir 100 nous busos de l’EMT. En concret,  a Logronyo s’estan fabricant 12 unitats de 15 metres per un cost unitari de 376.900 euros i un cost total de 4.522.800 euros.

L’EMT té previst que aquests 12  nous busos estiguin enllestits durant la tardor d’enguany i es vagin incorporant a la flota de l’empresa municipal de transports.

Cal recordar que Man, juntament amb Iveco España i l’empresa Scania Hispania és una de les tres empreses adjudicatàries dels contractes per a l’adquisició de 100 autobusos de gas natural que el consell d’administració de l’EMT va aprovar a finals de 2018.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email