Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Obertes les inscripcions de 55 cursos per a adults oferts per la regidoria d’Educació

Palma, 4 de setembre de 2019.- La regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Palma ha anunciat que aquest mes d’octubre començaran 55 cursos per a adults. D’aquests cursos, 25 són de formació bàsica, noves tecnologies i idiomes i 30 de català fruit d’un conveni signat amb l’Institut d’Estudis Baleàrics (IEB). El termini d’inscripció està obert fins al dia 13 de setembre en el cas dels cursos de català i dia 23 de setembre per la resta de cursos.

El regidor d’Educació i Política Lingüística, Llorenç Carrió ha explicat que “amb l’oferta d’aquests cursos garantim una formació continua a la ciutadania, clau per generar noves oportunitats i per facilitar la incorporació al mercat laboral”.

Respecte als cursos de formació bàsica, hi haurà 9 cursos d’alfabetització, adreçat a aquelles persones que volen adquirir els coneixements inicials de lectura, escriptura i càlcul. Dos cursos per Neolectors i consolidació de coneixements inicials,dirigit a la població que ja sap llegir i escriure però que vol millorar i consolidar els coneixements i habilitats de l’etapa instrumental. Dos cursos de proves d’accés, una per accés a Grau Mitjà i un per a universitaris majors de 25 i 45 anys. Un curs per a la preparació de la prova CCSE, adreçata a persones nouvingudes amb coneixements de llengua castellana que hagin de superar la prova de coneixements constitucionals i socioculturals d’Espanya.

Carrió: “Garantim una formació continua a la ciutadania, clau per generar noves oportunitats i per facilitar la incorporació al mercat laboral” .

En quant als cursos de Noves Tecnologies, hi ha un curs de formació d’iniciació informàtica i internet, i un d’ofimàtica. I finalment pel que fa als cursos de llengües hi haurà un curs d’anglès de nivell A1.1 i un de A1.2, un d’alemany A1.1. i  tres cursos de castellà nivell A1.0 i tres del nivell A.1.1. 

Finalment pel que fa als cursos de Català, s’impartiran quatre cursos del nivell A1, quatre del nivell A2, quatre del nivell B1, quatre del nivell B2, tres del C1 i un del C2 de forma presencial. Pel que fa a la modalitat semipresencial s’impartiran tres cursos de nivell B2, tres de nivell C1, dos de nivell C2 i dos de Llenguatge Administratiu.

Pel que fa a l’inscripció dels cursos de català, la inscripció s’ha de realitzar a l’Institut d’Estudis Baleàrics (IEB), al carrer d’Alfons el Magnànim, 29, 1r, porta 1 o a través de la web iebllengua.caib.cat

Per a la inscripció de la resta de cursos, els interessats la poden realitzar a PalmaFormació del Mercat des Camp Redó, al carrer Felip II, 17, 2n pis de dilluns a divendres de 9 a 14h, a Palma Formació a Son Malferit, al carrer de Gregorio Marañón, de dilluns a divendres de 9 a 14h i de 16 a 19h, a Estudi 6, al carrer de Guillem Massot, 54 de dilluns a divendres de 9 a 14h i de dilluns a dijous de 16 a 18.30h i a través de la web www.cursospalmaeduca.cat.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email