Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Nou espectacles de nou companyies diferents en el Tot i Molt de 2019-2020

Palma, 9 de setembre de 2019.-  La regidoria de Cultura i Benestar Social, ha enviat a les escoles de Palma el programa del Tot i Molt per a l’any 2019-2020. Enguany, aquesta edició d’espectacles infantils i juvenils comptarà amb nou espectacles de nou companyies diferents. En anteriors edicions, el Tot i Molt ha congregat als teatres municipals anualment a uns 8000 espectadors.

La programació, compta amb obres de caire social i començarà el 26 d’octubre d’enguany i finalitzarà el 15 de maig de 2020, tots els espectacles es duran a terme al Teatre Municipal Catalina Valls. Els espectacles que s’interpretaran durant aquest curs seran: Minyonia d’un infant orat, de la companyia La Impaciència Teatre, Refugi, de la companyia Clownidoscopio, Sirena Fissura, de la companyia TIL Teatre, Balons Roses i Barbes, de la companyia campi qui pugui – Transeduca, Moixonies, de la companyia Moixonies, El monstre de colors, Tutatis – Transeduca, Besa’m 2.0, de Pepa Cases, Volen Volen, de la Cia Mariantònia Oliver i Hai, la pescadora de somnis, de Giramàgic. Tots els espectacles s’oferiran a les escoles de Palma en horari escolar i els horabaixes al públic en general, a excepció de Hai, la pescadora de somnis, que s’oferirà directament al públic en general.

A més, també hi ha les activitats Escena+, propostes teatrals destinades per a joves de més de 14 anys, amb una programació de 6 obres diferents. Losers, de la companyia Cultural-ment, les obres Senyoreta Júlia i Quincas, de El somni produccions, Transbord, de Malvasia Produccions,  Re-cor, de Disset Teatre i Amarg, d’Órbita Editorial.

Totes aquestes activitats, horaris i el programa es poden consultar a la web de palmacultura.cat i a la web de palmaeduca.cat.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email