Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

La Banda Municipal ofereix la programació Música per Palma “com a eina integradora”


El tinent de batle de Cultura i Benestar Social, Antoni Noguera, i el director general de Música i Arts Escèniques, Miquel Àngel Contreras, durant la visita a la Banda Municipal de Música de Palma

Palma, 10 de setembre de 2019.- La Banda Municipal de Música de Palma ha presentat avui els concerts emmarcats dins el cicle “Música per Palma”, a la seva seu de . El tinent de batle de Cultura i Benestar Social, Antoni Noguera ha anunciat que “la particularitat d’enguany serà  que el primer concert se celebrarà demà al recinte de l’Hospital Psiquiàtric”, destacant el paper de la cultura “com a eina integradora que impulsam des de l’àrea. D’aquesta manera, “es referma el compromís social de la Banda de Música, el que volem que sigui una constant d’ara en endavant”.

El director general de Música i Arts Escèniques, Miquel Àngel Contreras, ha explicat que aquests concerts, sota la batuta del director Francisco Valero-Terribas i el subdirector José Joaquín Esteve Vaquer, “es celebren al carrer i són gratuïts, tindran lloc durant el mes de setembre i la primera setmana d’octubre i són un tast previ a l’inici de la Temporada de la Banda de Música (octubre- maig)”. 

Antoni Noguera: “Enguany es referma el compromís social de la Banda
de Música, el que volem que sigui una constant d’ara en endavant”

En concret, “els concerts se celebraran cada dimecres i dijous a les 18h començant demà dia 11 de setembre i fins dijous dia 3 d’octubre, la majoria d’ells a la plaça Major o al Parc de les Estacions.

La programació de “Música per Palma” a més, participa dins la Setmana Europea de la Mobilitat amb un concert emmarcat en l’acte de lliurament de premis a la fidelitat del transport públic, dia 18 de setembre a la Plaça de Paris.

Antoni Noguera ha posat en valor “la importància de la Banda Municipal de Música: un patrimoni d’alt interès cultural de la nostra ciutat i d’una alta qualitat musical”. Per aquest motiu, l’àrea de Cultura vol “seguir potenciant-la donant-la a conèixer a tots els ciutadans i ciutadanes del nostre municipi, amb concerts didàctics a les escoles i fent-la partícip dels principals esdeveniments culturals de Palma”.

Programació

Dimecres, 11 de setembre de 2019, 18.00 h. / Recinte de l’Hospital Psiquiàtric

Director: José Joaquín Esteve Vaquer

Dijous, 12 de setembre de 2019, 18.00 h / Plaça Major

Director: José Joaquín Esteve Vaquer

Dimecres, 18 de setembre de 2019, 18.00 h / Plaça de París

Setmana Europea de la Mobilitat – Acte de lliurament de premis a la fidelitat del transport públic

Director: Francisco Valero-Terribas

Dijous, 19 de setembre de 2019, 18.00 h / Plaça Major

Director: Francisco Valero-Terribas

Dimecres, 25 de setembre de 2019, 18.00 h / Parc de les Estacions

Director: Francisco Valero-Terribas

Dijous, 26 de setembre de 2019, 18.00 h / Plaça Major

Director: Francisco Valero-Terribas

Dimecres, 2 d’octubre de 2019, 18.00 h / Parc de les Estacions

Director: José Joaquín Esteve Vaquer

Divendres, 3 d’octubre de 2019, 18.00 h / Plaça Major

Director: José Joaquín Esteve Vaquer

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email